Blikkenslager og taktekker

Har du en lekkasje fra taket? Er takrenna tett, eller ønsker du deg bare et nytt tak? Med været vi har i Norge bør taket ditt kunne tåle mye. Uansett om du trenger å reparere, vedlikeholde eller legge nytt tak kan vi i Drogseth hjelpe deg.

Blikkenslager og taktekker i Oslo og Akershus

Når det kommer til valg av blikkenslager eller taktekker bør erfaring tillegges stor vekt. Ingenting burde overlates til tilfeldighetene når din familie, bedrift og eiendeler skal beskyttes mot elementene. Drogseth AS har drevet blikkenslagerverksted siden 1878 – det sier sitt om kvaliteten på tjenestene vi leverer.

Våre blikkenslager- og taktekkertjenester omfatter alle typer tak i Oslo og Akershus-området. Uansett om taket er flatt eller skrått, dekket med asfalt eller takbelegg, folie eller membraner, kan vi hjelpe deg. Vi kommer gjerne på gratis befaring!

Rehabilitering av tak

Etter befaring kan vi gi deg en tilstandsrapport og et gunstig, uforpliktende pristilbud. På dette tidspunktet har vi god oversikt over arbeidet som skal gjøres og kan gi deg en realistisk tidsramme for når taktekkingen vil være ferdigstilt.

Illustrasjonsbilde av takrenn som blikkenslager jobber på.

Hva gjør en blikkenslager?

Da Drogseth AS startet opp virksomheten som blikkenslager var faget i endring fra å lage kjeler og andre bruksgjenstander til å bli et bygghåndverksfag med tak- og beslagarbeid. Blikkenslagerens arbeidsområde er mer omfattende enn du kanskje tror.

Takarbeid

Vi tilvirker og monterer beslag og takrenner. Taktekking utføres med takstein, skifer og metallplater. Drogseth AS anvender moderne maskiner og utstyr, men behersker også tekking av detaljer med forskjellige materialer etter gamle og tradisjonelle metoder.

Du kan trygt overlate antikvarisk rehabilitering av tak til oss.

Vi tar hånd om skråtak med takstein, plater og skifer, samt båndtekking i stål eller metall.

Fasadearbeid

Fasadearbeid stiller svært store krav til nøyaktighet. Fasaden danner førsteinntrykket av bygget og er ofte detaljert. Blikkenslageren tar seg av fasader i metall, eller skaper estetiske og praktiske løsninger for metalldetaljer. Vi jobber med materialer som rustfritt stål, sink, aluminium og kobber.

Vi produserer og monterer stål- og metallfasader i form av profilerte plater eller kassetter.

I tillegg står også sement- eller kunststoffbaserte fasadeplater på programmet.

Illustrasjonsbilde håndverkere arbeider med taktekking.

Takrenner og snøfangere

Drogseth leverer ikke kun tjenester som taktekking og blikkenslagerarbeid. Dersom du er på utkikk etter takrenner, snøfangere eller pipebeslag utfører vi arbeid med dette i hele Oslo og Akershus. Beslag produserer vi selv etter dine mål og spesifikasjoner.

Kontakt oss

Vi vet hva vi driver med når vi utfører håndverkerarbeid, og som en profesjonell leverandør av tjenester er det en selvfølge at vi er registrert i Mesterregisteret

Ta en telefon til 22 32 32 50 eller benytt vårt kontaktskjema for informasjon om hvilke blikkenslager- og taktekkertjenester som kan være aktuelle for deg.

Ruseløkkveien 50

Vi er nå nesten ferdig med arbeidet i Ruseløkkveien 50, Oslo. Her her vi lagt om hele taket med stålplater, rehabilitert, pusset og malt fasade, rehabilitert pipene med innvendig glidestøp, […]

Les mer →

Båndtekking i stål, sink, kobber m.m.

Kobbertak forbindes gjerne med å være svært dyrt og eksklusivt. Dette behøver slett ikke være tilfelle, selv om grunnlagsinnvesteringen kan være noe høyere, er gjerne totaløkonomien svært god. Dette er nok også grunnen […]

Les mer →

Takstein

Med unntak av nyere næringsbygg, er nok takstenstaket det mest benyttede på Oslos bygningsmasse. Det er da også et svært funksjonelt tak, som kan varieres mye når det gjelder estetikk. […]

Les mer →

«Flate tak»

Det bygges i prinsippet ikke flate tak i Norge i dag, de bygges med svakt fall mot sluk eller annen avrenning.   Slike tak tekkes med belegg som sveises sammen til en […]

Les mer →

Drammensveien 104 D, Oslo

Omtekking av tak med buet båndtekking i lakkert stål Utført 2012. Byggherre: Privat

Les mer →

Haugerudhagan borettslag

Nybygg. Alt av blikkenslagerarbeid og ventilasjon.

Les mer →

Sandakerveien 60, Sagene brannstasjon, Oslo

Total renovering av taket med ny tegltakstein.  Utbedring av fukt- og råteskader.  Utskifting skadet bjelkelag, ommuring piper. Kunde: Oslo kommune, Boligbygg KF. Byggeledelse: Opak.

Les mer →