Malerarbeid

Drogseth sin historie strekker seg helt tilbake til 1878. Det hele startet med et blikkenslagerverksted og utviklet seg til en bedrift som utfører det meste innen vedlikehold og rehabilitering. Dette hadde ikke vært mulig uten vår streben etter de beste resultater utført til avtalt tid og pris.

Maler i Oslo og Akershus

Drogseth AS holder til på Sofiemyr og utfører oppdrag i hele Oslo og Akershus-området, men arbeider gjerne andre steder også. Vår maleravdeling utfører alt innen utvendig og innvendig maling. Våre dyktige fagfolk har den kompetansen som kreves for å holde den høye standarden vi ønsker å tilby våre kunder.

Benytt vårt kontaktskjema, eller ring oss på 22 32 32 50 for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med malerarbeid og annet vedlikeholdsarbeid.

Tapetsering og gulvbelegg

Skal du legge nytt gulvbelegg, men er usikker på hvordan du skal få revet av det gamle og kutte til det nye? Eller hva med tapetsering av stuen? Vi har spesialisert oss på rehabilitering av bygg og interiør, slik at du er garantert et meget godt resultat.

Gjennom hele prosjektet vil arbeidet følges opp av en dyktig prosjektleder.

Vi hjelper til med blant annet:

  • Oppussing
  • Nybygg
  • Fasader
  • Kontorer
  • Oppganger

Totalentreprenør

Vi kan tilby langt mer enn malertjenester, tapetsering og gulvbelegg, og pusser gjerne opp både fasader, oppganger, kontorer og boliger. Drogseth AS sørger for at malerarbeidet blir riktig utført av dyktige fagfolk og håndverkere.

Sammen med våre andre avdelinger har vi fagkunnskapen og erfaringen som trengs for omfattende og tverrfaglige prosjekter. Være kunder skal kun behøve å forholde seg til ett firma, uavhengig av yrkesgruppe.

Malerarbeid i borettslag og sameier

I tillegg til malerarbeid i forbindelse med større prosjekter utfører vi også denne tjenesten for borettslag og sameier. Oppfølging er viktig. Vi bidrar med jevnlig ettersyn og tilstandsrapporter, slik at vi får kartlagt hva som trengs av vedlikehold fremover.

Privatpersoner er naturligvis også velkomne til å kontakte oss om maling-oppdrag

Kontakt oss om malerarbeid

Fyll ut kontaktskjemaet øverst på siden, eller ring oss på 22 32 32 50 for en uforpliktende prat om maling av ditt bygg og en pris på malerarbeid.

Ruseløkkveien 50

Vi er nå nesten ferdig med arbeidet i Ruseløkkveien 50, Oslo. Her her vi lagt om hele taket med stålplater, rehabilitert, pusset og malt fasade, rehabilitert pipene med innvendig glidestøp, […]

Les mer →

Ingierstrand bad

Vi har nå fullført  innvendige og utvendige malerarbeider i forbindelse med Oslo kommune EBY’s rehabilitering av dette flotte funkisbygget.  Utvendig males med silikatmaling på mur, samt linoljemaling på tre og […]

Les mer →

Grepperød gård, Oslo kommune BFU

Malt om fasader og vinduer på Grepperød gård. Utført 2012. Byggherre: Oslo kommune, Barne- og familieetaten.

Les mer →