Bytte dør/vindu

Drogseth AS er spesialist på utskifting av dører og vinduer. Vi utfører jobben uavhengig av om det er en del av en omfattende fasaderehabilitering eller om det dreier seg om ett enkelt vindu.

Kontakt oss for pris på skifte av dør/vindu!

Bytte dørSkifte dør i murvegg.

Har du planer om å skifte ut en gammel dør? Det kan lønne seg både når det gjelder økonomi og trivsel. Drogseth AS har erfaringen og kompetansen til å raskt bytte dør i leilighet, hus eller borettslag.

Nye dører følger helt andre faglige krav til støy- og varmeisolering, samt solavskjerming enn de eldre modellene. Vi tar gjerne en befaring der vi får avdekket varmetap og om det er nødvendig å skifte dør og karm i tillegg til selve døren.

Montering av innerdør

Overlat jobben med å sette inn innerdør til profesjonelle. Vi tar oss av innsetting, utforing og justering av innerdør, slik at alle vinkler garantert blir rette og isoleringen rundt innerdøren blir tett.

Termografering viser om det er behov for nye tetningslister for bedre isolasjon.

Montering av ytterdør

Drogseth AS bytter ytterdør i alt fra borettslag og blokk til gamle hus, kjeller med murvegg og næringsbygg. Hvis du ønsker å reparere eller restaurere en ytterdør er det bare å ringe oss på 22 32 32 50, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Bytte av vinduer på fasader.Bytte vindu

Når isolerglasset er punktert blir resultatet både kaldt og ugjennomsiktig når kondens dannes. I tillegg er ofte årsaken til den punkterte ruten at det har kommet råte i trevirket. Det er i så fall et alvorlig problem, som krever utskiftning av hele vinduet.

Montering av vindu kan være kinkig de første gangene. Vi setter inn nytt vindu og utfører gjerne omramming av vindu utvendig.

”Varmetapet fra eldre vinduer kan utgjøre over 40% av husets varmetap!”

enova.no

Når bør vinduer skiftes?

Du bør vurdere å bytte vinduer som er over 20 år gamle. Disse slipper ut omtrent 2,5 ganger mer varme enn nye vinduer. Isolasjonsevnen måles med U-verdier. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet.

Gamle vinduer har vanligvis en U-verdi på rundt 5. Til sammenligning var kravet i Plan- og bygningsloven i 1985 på 2,4. Nå er det skjerpet til 1,2 (se Krav til energieffektivitet i TEK 10).

Kontakt oss

Ring oss på 22 32 32 50 for et uforpliktende tilbud på skifte av dør og/eller vindu.