Servicearbeid i Oslo og Akershus

Drogseth Bygg AS utfører serviceoppdrag i Oslo og Akershus på alt fra større bygninger og anlegg, til bolighus og hytter

Skal du pusse opp deler av boligen og trenger hjelp til å male eller til mindre snekkerarbeid? Kanskje du har behov for å vaske fasaden eller gjøre en fasadepuss? Eller har du vært uheldig og fått en lekkasje i taket som må tettes? Drogseth Bygg AS kan hjelpe med alt dette, og mer.

Servicearbeid i Oslo og Akershus

Vi utfører et stort antall serviceoppdrag i Oslo og Akershus hvert år, på alt fra større bygninger og anlegg til bolighus og hytter. Som servicearbeid regner vi mindre oppdrag med opp til et par dagers varighet, som mindre beslagarbeider, reparasjoner og lekkasjesøk og tetting. Under ser du noe av servicearbeidet vi tilbyr:

Fasadepuss og fasadevask

Vi kan bistå med fasadepuss på de fleste typer materialer, enten det er puss av mur, systemoppbygging med isolasjon og puss, farget puss eller tradisjonell kalkpuss.

Vi utfører også fasadevask og vinduspuss. Vi bruker kun miljøvennlige midler, og spyler ikke i stykker fasaden.

Mindre malerarbeid

Ønsker du å få utført mindre malerarbeid, som maling av vinduer og dører, gulvmaling eller maling av vegger og tak er det bare å kontakte oss!

Mur og bygg

Drogseth Bygg AS' mureravdeling har erfaringen og kompetansen som kreves for alle typer murarbeid.

Snekkerarbeid

Har du behov for snekker til mindre arbeid kan vi hjelpe til med for eksempel montering og skiting av dører og vinduer.

Tak/blikkenslager

Som blikkenslagere med lang erfaring kan vi bistå i mindre oppdrag med taktekking og takrenner/snøfangere.

Tetting av mur og tak

Vi utfører termografering, og har lang erfaring med å lokalisere og tette lekkasjer på alle typer tak, flate papp- og folietak, platetak, takstentak m.m. Vi gjør også tetting rundt pipe samt tetting av dører og vinduer.

Isete tak med behov for servicearbeid

Kontroll av bolig

Vi kontrollerer boliger enten det er for brannsikkerhet, for å finne råte- og soppsanering eller andre nødvendige kontroller.

Tilstandsrapport bolig

Har du planer om å kjøpe eller selge en bolig kan vi hjelpe til med å lage en tilstandsrapport.

Med Drogseth Bygg AS behøver du kun å forholde deg til ett firma, enten det gjelder blikkenslager/tak, mur eller tømring. 

Kontakt oss ved behov for servicearbeid

Ta en telefon til 22 32 32 50 eller benytt vårt kontaktskjema for å få et uforpliktende tilbud på servicearbeid.