Drogseth Bygg AS – Fagkunnskap siden 1878

Drogseth Bygg AS viderefører tradisjoner helt tilbake fra attenhundretallet.

Om Drogseth Bygg AS

Drogseth Bygg AS viderefører tradisjoner helt tilbake fra attenhundretallet. Bedriften har sitt utspring i Christiania i 1878, da brødrene Martinius og Nils Drogseth fra Biri, startet hvert sitt blikkenslager-verksted i byen. Disse lå i hhv. i Pipervika der hvor Oslo Rådhus ligger i dag og i Stortingsgata. Den tredje broren startet trelasthandel i Gamlebyen. Blikkenslagerfaget har så blitt ført videre i de neste generasjonene. Gjennom det 20. århundre har bedriften opplevd en stor utvikling sammen med resten av bransjen. Firmaet eies og drives i dag av fjerde- og femtegenerasjons Drogseth. Vi holder i moderne lokaler på Sofiemyr. Ti minutter fra Ryenkrysset.

I dag er vi en moderne bedrift med avdelinger innen tak/blikkenslager, maling, mur og servicearbeider, vesentlig rettet mot vedlikehold og rehabilitering, selv om vi også utfører oppdrag på nybygg, men da gjerne som underentreprenør for byggmestere og entreprenører.  Vi utfører tak- og  blikkenslagerarbeider, utbedring av råte- og soppskader, malerarbeider og oppussing,  murarbeider og piperehabilitering. Geografisk så arbeider vi mest innenfor Oslo og Akershus, men vi ta også oppdrag andre steder. Vi innehar mesterbrev i innenfor blikkenslager og taktekkerfaget, og har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Våre kunder finnes blant offentlige og private eiendomsbesittere i hele Oslo og Akershus. Samt blant byggmestere og entreprenører. Og ikke minst private huseiere selvfølgelig. Borettslag og sameier er en kundegruppe vi satser spesielt på, og vi bidrar gjerne med jevnlig ettersyn og vedlikehold eller tilstandsrapporter.