Malerarbeid

Skal du male huset utvendig, pusse opp inne eller har du behov for malerfirma til andre typer oppdrag? Forandring fryder, men ofte kreves flere enn ett strøk for en fin finish, og før strøk nummer tre er ferdig er det fort gjort å bli lei. Da er det greit å vite om et firma som utfører malerarbeid til avtalt tid og en god pris.

Maler i Oslo og Akershus

Drogseth Bygg AS holder til på Sofiemyr og utfører alle typer oppdrag i hele Oslo og Akershus-området. Vi arbeider likevel også gjerne andre steder. Vår maleravdeling utfører alt innen utvendig og innvendig maling samt tapetsering og gulvbelegg.

Uansett om du er en privatperson som ønsker å male stua eller tapetsere soverommet, eller det er sameiet/borettslaget som har behov for hjelp til et malingsoppdrag kan vi hjelpe deg. Våre dyktige fagfolk har den kompetansen som kreves for å holde den gode kvaliteten og høye standarden vi ønsker å tilby våre kunder.

Innvendig og utvendig malerarbeid

Uansett om du har behov for innvendig eller utvendig malerarbeid – i Drogseth Bygg AS vet vi hva vi driver med, og lover kvalitetssikret arbeid. Vi vet at godt grunnarbeid er viktig for at resultatet skal bli fint og holdbart.

Innvendig og utvendig malerarbeid innebærer blant annet:

 • Maling av vegger og tak
 • Gulvmaling
 • Fasademaling
 • Sprøytemaling
 • Maling av trappeoppganger
 • Sparkling og grunnarbeid
 • Maling av vinduer og dører

Tapetsering og gulvbelegg

Skal du legge nytt gulvbelegg, men er usikker på hvordan du skal få revet av det gamle og kutte til det nye? Eller hva med tapetsering av stuen? Vi har spesialisert oss på rehabilitering av bygg og interiør, slik at du er garantert et meget godt resultat.

Gjennom hele prosjektet vil arbeidet følges opp av en dyktig prosjektleder.

Vi hjelper til med blant annet:

 • Oppussing
 • Nybygg
 • Fasader
 • Kontorer
 • Oppganger

Malerarbeid i borettslag og sameier

I tillegg til malerarbeid i forbindelse med større prosjekter utfører vi også denne tjenesten for borettslag og sameier. Oppfølging er viktig, og vi bidrar med jevnlig ettersyn og tilstandsrapporter. På denne måten får vi kartlagt hva som trengs av vedlikehold fremover.

Hva koster malerarbeid?

Pris på malerarbeid varierer avhengig av omfanget av oppdraget og hvilket selskap du leier inn. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å få gjort, og hva som passer ditt budsjett. Vær obs på at det er flere som hevder å være et "billig og bra malerfirma", men som ikke nødvendigvis holder det de lover. Hvis tilbudet du får høres for godt ut til å være sant, så er det ofte det.

Hvordan velge riktig maler?

Det kan bli kostbart å benytte seg av ufaglærte malere, og du bør ikke la hvem som helst utføre et oppdrag. Skal man velge en maler eller et malerfirma til sitt prosjekt, enten det er utvendig eller innvendig malerarbeid for privatpersoner eller sameier og borettslag, er det derfor viktig å ikke gjøre en hastig beslutning.

Vi anbefaler å velge et firma som kan vise til lang erfaring og gode, kvalitetssikre resultater, og å sjekke at maleren har fornøyde referanser. Du bør også ha en dialog med maler om dine ønsker og ditt budsjett. Drogseth Bygg AS utfører gratis befaring slik at vi kan diskutere farge- og materialevalg, bli enige om en pris og sørge for at vi forstår hva du ønsker.

Totalentreprenør

Drogseth Bygg AS er en totalleverandør av tjenester, og kan tilby langt mer enn malertjenester, tapetsering og gulvbelegg. Vi utfører for eksempel også gjerne både fasaderehabilitering, murarbeidpiperehabilitering, og sanering av sopp og råte. Arbeidet blir alltid riktig utført av dyktige fagfolk og håndverkere.

Sammen med våre andre avdelinger har vi fagkunnskapen og erfaringen som trengs for omfattende og tverrfaglige prosjekter. Våre kunder skal kun behøve å forholde seg til ett firma, uavhengig av yrkesgruppe.

Kontakt oss om malerarbeid

Benytt vårt kontaktskjema eller ring oss på 22 32 32 50 for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med malerarbeid og annet vedlikeholdsarbeid.