Maler og malerarbeid

Skal du male huset utvendig, pusse opp inne eller har du behov for malerfirma til andre typer oppdrag? Forandring fryder, men ofte kreves flere enn ett strøk for en fin finish, og før strøk nummer tre er ferdig er det fort gjort å bli lei. Da er det greit å vite om et malere som utfører malerarbeid til avtalt tid og en god pris.

Malerfirma i Oslo og Akershus

Drogseth Bygg AS holder til på Sofiemyr og utfører alle typer oppdrag i hele Oslo og Akershus-området. Vi arbeider likevel også gjerne andre steder. Vår maleravdeling utfører alt innen utvendig og innvendig maling samt tapetsering og gulvbelegg.

Uansett om du er en privatperson som ønsker å male stua eller tapetsere soverommet, eller det er sameie eller borettslaget som har behov for hjelp til et malingsoppdrag kan vi hjelpe deg. Våre dyktige fagfolk har den kompetansen som kreves for å holde den gode kvaliteten og høye standarden vi ønsker å tilby våre kunder.

Innvendig og utvendig malerarbeid

Flinke malere gir et vakkert resultat på oppussingen

Mange tenker at maling er noe alle kan få til, men dette er tross alt et fagfelt som krever en hel del arbeid. Enten det skal males eller tapetseres er det viktig at forarbeidet er gjort grundig, slik at forholdene er lagt til rette for at fint sluttresultat. Drogseth Bygg as har lang erfaring og den faglige kompetansen som gjør at du kan være trygg på at arbeidet blir utført på en god måte, slik at resultatet møter dine forventninger.

Uansett om du har behov for innvendig eller utvendig maling – i Drogseth Bygg AS vet vi hva vi driver med, og lover kvalitetssikret arbeid. Vi vet at godt grunnarbeid er viktig for at resultatet skal bli fint og holdbart. Grundig og godt malerarbeid kan gjøre mye med rommet, og er viktig for å få et bra resultat.

Innvendig og utvendig malerarbeid innebærer blant annet:

 • Maling av vegger og tak
 • Gulvmaling
 • Fasademaling
 • Sprøytemaling
 • Maling av trappeoppganger
 • Sparkling og grunnarbeid
 • Maling av vinduer og dører

Tapetsering og gulvbelegg

Skal du legge nytt gulvbelegg, men er usikker på hvordan du skal få revet av det gamle og kutte til det nye? Eller hva med tapetsering av stuen? Vi har spesialisert oss på rehabilitering av bygg og interiør, slik at du er garantert et meget godt resultat.

Gjennom hele prosjektet vil arbeidet følges opp av en dyktig prosjektleder.

Vi hjelper til med blant annet:

 • Oppussing
 • Nybygg
 • Fasader
 • Kontorer
 • Oppganger

Malerarbeid i borettslag og sameier

I tillegg til malerarbeid i forbindelse med større prosjekter utfører vi også denne tjenesten for borettslag og sameier. Oppfølging er viktig, og vi bidrar med jevnlig ettersyn og tilstandsrapporter. På denne måten får vi kartlagt hva som trengs av vedlikehold fremover.

Nymalt fasade ser ut som ny

Hva er prisen på malerarbeid?

Pris på malerarbeid varierer avhengig av omfanget av oppdraget og hvilket selskap du leier inn. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å få gjort, og hva som passer ditt budsjett. Vær obs på at det er flere som hevder å være et "billig og bra malerfirma", men som ikke nødvendigvis holder det de lover. Hvis tilbudet du får høres for godt ut til å være sant, så er det ofte det.

Hvordan velge riktig maler?

Det kan bli kostbart å benytte seg av ufaglærte malere, og du bør ikke la hvem som helst utføre et oppdrag. Skal man velge en maler eller et malerfirma til sitt prosjekt, enten det er utvendig eller innvendig malerarbeid for privatpersoner eller sameier og borettslag, er det derfor viktig å ikke gjøre en hastig beslutning.

Vi anbefaler å velge et firma som kan vise til lang erfaring og gode, kvalitetssikre resultater, og å sjekke at maleren har fornøyde referanser. Du bør også ha en dialog med maler om dine ønsker og ditt budsjett. Drogseth Bygg AS utfører gratis befaring slik at vi kan diskutere farge- og materialevalg, bli enige om en pris og sørge for at vi forstår hva du ønsker.

Å male hjemmet i nye farger kan utgjøre en stor forskjell

Velg riktig type maling

Det er ikke bare farge og interiører du må tenke på når du skal velge maling. Faktisk så har de ulike rommene behov for ulik type maling. Du bør blant annet ta stilling til om det er et rom hvor det skjer mye slitasje, hvor ofte du bør vaske, og ikke minst om det er et vått eller tørt rom. Alle disse faktorene spiller inn i hvilken maling du bør velge.

 

På stue og soverom er det gjerne estetikken som styrer malingsvalget. Det er viktig å velge en maling som gir en god atmosfære. På barnerom og soverom er det viktig å velge en maling som er helsevennlig, og gjerne en som er godkjent av Norges Astma og Allergiforbund.

Det er viktig å tenke at kjøkkenet ofte skal vaskes ofte. Det er enkelt å få matsøl litt overalt, både på gulv og vegger. Det samme gjelder i gangen, hvor det skal henges opp skitne jakker og man tråkker på gulvet med gjørmete sko. Derfor krever disse type rom en robust maling som ikke slites av å bli vasket ofte.

Ikke minst skal utemaling tåle litt av alt når det kommer til vær. Velger man en god maling kan man vente litt lenger med å male neste gang. Dette er både økonomisk og tidsbesparende. Hør gjerne med fagfolk for hva du bør tenke på når du skal velge maling. Vi hjelper gjerne med både valg og utførelsen av malerjobben. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om prosjektet.

Totalentreprenør

Drogseth Bygg AS er en totalleverandør av tjenester, og kan tilby langt mer enn malertjenester, tapetsering og gulvbelegg. Vi utfører for eksempel også gjerne både

Arbeidet blir alltid riktig utført av dyktige fagfolk og håndverkere. Sammen med våre andre avdelinger har vi fagkunnskapen og erfaringen som trengs for omfattende og tverrfaglige prosjekter. Våre kunder skal kun behøve å forholde seg til ett firma, uavhengig av yrkesgruppe.

Kontakt oss om malerarbeid

Benytt vårt kontaktskjema for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med malerarbeid og annet vedlikeholdsarbeid. Du kan også ringe oss på 22 32 32 50, vi hjelper deg gjerne med malerarbeidet, slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting. Drogseth Bygg As er en miljøfyrtårnbedrift, og har flere faglige sertifiseringer. Blant annet er vi sentralt godkjent av direktoratet for byggkvalitet. Dermed kan du være sikker på at arbeidet som vi utfører er av god kvalitet.