Tjenester

Det er takket være fornøyde kunder og dyktige ansatte at vi har kunnet vokse i denne bransjen i nærmere 140 år.

I 1878 startet brødrene Martinius og Nils Drogseth blikkenslagerverksted i Christiania. Siden den gang har virksomheten utvidet seg til tjenester innen blant annet fasadearbeid, lekkasjesøk og -tetting, maler- og murarbeid, piperehabilitering, råte- og soppsanering, service-arbeid, sikring av tak og snekkerarbeid.

Det er takket være fornøyde kunder og dyktige ansatte at vi har kunnet vokse i denne bransjen i nærmere 140 år. Benytt vårt kontaktskjema eller ring til 22 32 32 50 for en uforpliktende prat om hva vi kan stå til tjeneste med.

Borettslag og sameie

Borettslag og sameier er blant våre viktigste kunder.  Vi har utfører hele tiden en rekke forskjellige oppdrag for denne kundegruppen, enten det gjelder eldre bygårder, nyere blokker, rekkehus el.l.

Blikkenslager og taktekkerDrogseth tjenester-taktekking

Vi utfører blikkenslager- og taktekker-oppdrag i hele Oslo og Akershusområdet. Drogseth AS produserer beslag og takrenner selv, og vi monterer dem naturligvis også for deg. Vi utbedrer taket, uansett om du har et skråtak med takstein, plater eller skifer.

Fasadearbeid

Fasadevask, fasademaling, fasadepuss og fasadekledning inngår i fasadearbeidet vi utfører. Kontakt oss for en befaring av fasaden på ditt bygg. Drogseth AS er en totalleverandør innen fasaderehabilitering. Vi kartlegger tilstanden og tar tak i alle utfordringer.

Lekkasjesøk og -tetting

Vannlekkasje er både dyrt og helseskadelig. I tillegg til vannskader vil et fuktig innemiljø gi grobunn for muggsopp og ekte hussopp. Lekkasje av varme kan også være både kostbart og ubehagelig. Vi bruker termografering for å fange opp hvor varmen lekker ut og foreslå tiltak for å isolere boligen bedre.

Drogseth tjenester-maler murMalerarbeid

Vi utfører malerjobber i Oslo og Akershus, men kontakt oss gjerne hvis du bor utenfor, så kommer vi helt sikkert frem til en god løsning. Drogseth AS er en totalleverandør innen rehabilitering. Vi håndterer også blant annet tapetsering, gulvbelegg, oppussing, nybygg, kontorer og oppganger.

Murarbeid

Drogseth AS har erfaringen og kompetansen som kreves for alle typer murarbeid. Vi er også spesialister på piperehabilitering og fasadepuss. I tillegg vil vi anbefale deg å vurdere teglforblending dersom du skal oppgradere et eldre trehus.

Piperehabilitering

Piperehabilitering kan ofte være en nødvendighet, enten for å unngå fyringsforbud eller som et resultat av fyringsforbud. Drogseth AS utfører videokontroll og utarbeider en grundig tilstandsrapport om skorsteinen til din bolig . Vi har også spesialisert oss på borettslag og sameier. Kontakt oss for en befaring av ildstedene i din bygård.

Råte- og soppsanering

Alle muggsopparter inneholder allergener og kan derfor være skadelige. Muggsoppen er glad i fuktighet og holder gjerne til i baderom og kjellere. Vi måler fuktighetsnivået og finner eventuell muggsoppvekst under befaring. Dersom det påpekes ekte norsk hussopp, råtesopp eller muggsopp bør boligen umiddelbart saneres.

Servicearbeid

Med servicearbeid menes alle typer mindre oppdrag opp til et par dagers varighet. Det være seg beslagarbeider, reparasjoner, lekkasjesøk og -tetting, fasadepuss, tetting av mur og tak, snekkerarbeid med mer.

Ring oss og fortell hva slags oppdrag du ønsker hjelp med. 

Snøfanger - rasfarlig snø/is

Det er gårdeiers ansvar å sikre mot takras. En snøfanger er en nødvendighet for å begrense rasfaren. Drogseth Bygg AS fjerner rasfarlig is og snø fra taket, monterer snøfangere, installerer varmekabler i takrennene og får på plass stiger og taksikring.