Blikkenslager og taktekker i Oslo og Akershus

Har du en lekkasje fra taket? Er takrenna tett, eller ønsker du deg bare et nytt tak? Med været vi har i Norge bør taket ditt tåle mye. Uansett om du trenger å reparere, vedlikeholde eller legge nytt tak kan vi i Drogseth Bygg AS hjelpe deg.

Blikkenslager og taktekker i Oslo og Akershus

Når det kommer til valg av blikkenslager eller taktekker bør erfaring tillegges stor vekt. Ingenting burde overlates til tilfeldighetene når din familie, bedrift og eiendeler skal beskyttes mot elementene. Drogseth Bygg AS har drevet blikkenslagerverksted siden 1878 – det sier sitt om kvaliteten på tjenestene vi leverer.

Våre blikkenslager- og taktekkertjenester omfatter alle typer tak i Oslo og Akershus-området. Uansett om du har flatt tak eller skrått tak, tak dekket med asfalt eller takbelegg, folie eller membraner – vi kan hjelpe deg. Vi kommer gjerne på gratis befaring!

Rehabilitering av tak

Etter befaring kan vi gi deg en tilstandsrapport og et gunstig, uforpliktende pristilbud. På dette tidspunktet har vi god oversikt over arbeidet som skal gjøres og kan gi deg en realistisk tidsramme for når taktekkingen vil være ferdigstilt.

Hva gjør en blikkenslager?

Da Drogseth Bygg AS startet opp virksomheten som blikkenslager var faget i endring fra å lage kjeler og andre bruksgjenstander til å bli et bygghåndverksfag med båndtekking, tak- og beslagarbeid. Blikkenslagerens arbeidsområde er mer omfattende enn du kanskje tror.

Takarbeid

Vi tilvirker og monterer beslag og takrenner. Taktekking utføres med takstein, skifer og metallplater. Drogseth Bygg AS anvender moderne maskiner og utstyr, men behersker også tekking av detaljer med forskjellige materialer etter gamle og tradisjonelle metoder. Vi gjennomfører både omtekking, rehabilitering og isolering av tak.

Du kan trygt overlate antikvarisk rehabilitering av tak til oss.

Fasadearbeid

Fasadearbeid stiller svært store krav til nøyaktighet. Fasaden danner førsteinntrykket av bygget, og er ofte detaljert. Blikkenslageren tar seg av fasader i metall, eller skaper estetiske og praktiske løsninger for metalldetaljer. Vi jobber med materialer som rustfritt stål, sink, aluminium og kobber. I tillegg står også sement- eller kunststoffbaserte fasadeplater på programmet.

Taktekking – pris

Hva det koster å tekke et tak kommer an på flere ting, og kan variere kraftig. Blant faktorer som påvirker prisen er kvaliteten på materialet som brukes – men husk at høy pris ikke nødvendigvis betyr høy kvalitet!

Kontakt oss for en gratis befaring, så ser vi på prosjektet og kommer med et prisanslag!

Hvor lenge varer et tak?

Varigheten av et tak kommer an på materialer som brukes, hvor godt taktekking er utført samt boligens beliggenhet. I Norge har vi mye kraftig vær og vind, som er med på å slite ned taket.

Når du skal bestemme deg for hva slags tak du skal ha, anbefaler vi å snakke med fagfolk. Ofte kan det lønne seg å betale litt ekstra for takstein av god kvalitet som varer lenger, fremfor billig takstein som må skiftes ut igjen om et par år – da også med nye kostnader for fagarbeidere som skal legge taket.

Takrenner og snøfangere

Drogseth Bygg AS leverer ikke kun tjenester som taktekking og blikkenslagerarbeid. Dersom du er på utkikk etter takrenner, snøfangere eller pipebeslag utfører vi arbeid med dette i hele Oslo og Akershus. Beslag produserer vi selv etter dine mål og spesifikasjoner.

Kontakt oss

Vi vet hva vi driver med når vi utfører håndverkerarbeid, og som en profesjonell leverandør av tjenester er det en selvfølge at vi er registrert i Mesterregisteret

Ta en telefon til 22 32 32 50 eller benytt vårt kontaktskjema for informasjon om hvilke blikkenslager- og taktekkertjenester som kan være aktuelle for deg.