Borettslag og sameier

Borettslag og sameier er blant våre viktigste kunder. Vi har lang erfaring med å utføre oppdrag som vedlikehold og oppussing for denne kundegruppen, enten det gjelder eldre bygårder, nyere blokker, rekkehus eller lignende.

Utvendig og innvendig vedlikehold

Vi i Drogseth Bygg AS har lang erfaring, og faglig kunnskap som dekker et bredt område. Derfor kan vi være det ene kontaktpunktet dere trenger for å utrette en rekke oppdrag, slik at dere slipper å forholde dere til flere aktører. Vi kan utføre alt av arbeid, fra piperehabilitering og taktekking, til råte og soppskader i kjelleren, og graving i bakken.

Dersom dere er usikre på omfanget av arbeidet som skal utføres, bistår vi gjerne med tilstandsrapporter for tak og fasader. I tillegg utfører vi lekkasjesøk, utbedring av takterrasser, bytting av vinduer og montere nye takvinduer. 

Tjenester vi tilbyr for borettslag og sameier

 • Piperehabilitering
 • Taktekking
 • Lekkasjesøk og tetting
 • Utbedring av takterasser
 • Bytting av vindu, takvindu og dører
 • Råte og soppsanering
 • Fasadearbeid, rehabilitering, vasking og maling
 • Snøfangere
 • Murarbeid
 • Tømrerabeid
 • Maling

Ulike borettslag og sameier har ulike behov for oppussing. Dersom borettslaget eller sameie har behov for å utføre vedlikehold på bygget kan Drogseth Bygg AS som totalentreprenør ta seg av alle oppdrag.

Gjør sameiet eller borettslaget attraktivt

Fasaderehabilitering i borettslag

For borettslag og sameier er det viktig at bygg og fasade er av god standard og i forsvarlig stand. Det skal være attraktivt og hyggelig å bo der for alle. Derfor vil vedlikeholdet av bygget være svært viktig for å opprettholde trivselen.

Fasaden er viktig for førsteinntrykket, men det er også viktig å vedlike holde fasaden og holde den ren slik at den varer lenger og det ikke oppstår fukt, eller andre mer alvorlige skader. Drogseth Bygg AS tilbyr vedlikehold av fasader, og har fagkompetanse som trekker seg fra vasking og maling, til bytting av vindu og taktekking, eller vedlikehold av balkong. Uansett hvilke materialer bygget består av har vi faglig kompetanse til å utføre vedlikehold eller rehabilitering av sameiet.

Hvem har vedlikeholdsansvar i borettslag og sameie?

Borettslag og sameies vedlikeholdsplikt omfatter som regel alt som faller inn under eksempelvis fellesområder, bærende konstruksjoner, fasader og utendørsområder. Det kan blant annet bestå av vedlikehold av felles rør og ledninger, tak, bærende veggkonstruksjoner, bjelkelag, trappeoppganger, vindu og ytterdører til boligen, andre felles installasjoner og så videre.

Som regel har andelseieren kun ansvar for hver enkelt bolig innvendig. Ansvaret for vedlikehold av resterende er det som regel borettslaget eller sameiet som har, men dette kan også variere og vil ofte være spesifisert i borettslagets eller sameiets vedtekter.

Gratis befaring

Spør oss gjerne om å komme på befaring, det koster ingenting og er uforpliktende. Etter befaring gir vi gjerne et estimat på det dere ønsker utført. Vi er klar over at beslutningsprosessen kan ta litt tid i borettslag og sameier, dersom det dreier seg om større investeringer. Uansett må man starte med en vurdering av hva som skal utføres, og kostnader rundt dette, og det hjelper vi dere gjerne med.

Vi tilbyr en rammeavtale for løpende vedlikehold. Dette vil lønne seg både økonomisk og med henhold til responstid når dere trenger oss. Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker å høre mer om en slik avtale.

Kontakt oss

Drogseth Bygg As har flere faglige sertifiseringer som sentral godkjenning i direktoratet for byggkvalitet, og i mesterregisteret. I tilleg er vi en miljøfyrtårnbedrifit. Dermed kan du være sikker på at arbeidet vi leverer er av god standard. 

Ring oss på 22 32 32 50 eller ta kontakt via kontaktskjema for et uforpliktende tilbud på oppdrag for borettslag og sameie.