Borettslag og sameier

Borettslag og sameier er blant våre viktigste kunder.  Vi har utfører hele tiden en rekke forskjellige oppdrag for denne kundegruppen, enten det gjelder eldre bygårder, nyere blokker, rekkehus el.l.

Vedlikehold og oppussing av borettslag og sameie

Vi kan være det ene kontaktpunktet dere trenger fra piperehabilitering og taktekking, til råte og soppskader i kjelleren og graving i bakken. Vi kan hjelpe dere med tilstandsrapporter for tak og fasader, og med lekkasjesøk, utbedring av takterrasser, bytting av vinduer, montering av nye takvinduer.

Gratis befaring

Spør oss gjerne om å komme på befaring, det koster ingenting vi gir gjerne et estimat på det dere ønsker utført. Vi er klar over at beslutningsprosessen kan ta litt tid i borettslag og sameier, dersom det dreier seg om større investeringer. Uansett må man starte med en vurdering av hva som skal utføres, og kostnadene rundt dette, og det hjelper vi dere gjerne med.

Spør oss om en rammeavtale for løpende vedlikehold, det lønner seg både økonomisk og mht. responstid når dere trenger oss.

Kontakt oss

Ring oss på 22 32 32 50 eller ta kontakt via kontaktskjema for et uforpliktende tilbud på oppdrag for borettslag og sameie.