Tømrerarbeid

Tømrerarbeid i Oslo og Akershus

 

tømrerarbeid - montering av Velux vindu

Drogseth AS monterer dine Velux takvinduer.

Vi utfører alt innen tømrerarbeid:

 

 

Ring oss på 22 32 32 50 eller benytt vårt kontaktskjema for å få et uforpliktende tilbud på tømrerarbeid.

 

Tømrerarbeid - råtesanering

Gjenoppbygging etter sanering av råte og ekte hussopp.

Sanering av muggsopp og råte

I forbindelse med takomlegginger og andre arbeider opplever vi dessverre ofte at fukt og lekkasjer har fått herje alt for lenge. Dette medfører vanligvis råte- og soppskader, i noen tilfeller også ekte hussopp.

Vi har utført mange saneringer av råtesopp, muggsopp og ekte hussopp.   Dette krever en tømrer med kompetanse og erfaring, slik at saneringen blir fullstendig og gjenoppbyggingen skjer forsvarlig.

Etter at sopp- og råtesanering er utført bygger vi opp igjen det som er skadet, inkludert alle innvendige og utvendige arbeider.

Montering og skifting av dør

Dersom du vil slippe å bekymre deg for om den nye døren er i vater, loddet opp og at rammen er korrekt festet, bør du overlate jobben til profesjonelle. Vi gjør det riktig på første forsøk.

Montering og skifting av vindu

Først og fremst vil vi anbefale deg å gjøre både deg selv og miljøet en tjeneste ved å velge energivinduer. Energibesparelsen er stor nok til at ekstrakostnaden er spart inn i løpet av et par år. Videre er det svært viktig å måle opp vinduet på korrekt måte, slik at den nye vinduet passer inn.

Drogseth AS utfører hele jobben for deg, inkludert fjerning av det gamle vinduet.

Skifte kledning

Uansett om du foretrekker liggende eller stående kledning sørger vi for at den raskt og effektivt kommer på plass. Erfaringsmessig lønner det seg ofte med en forhåndsbehandlet kledning. Både grunnet og trykkimpregnert kledning inneholder vanligvis soppdrepende midler. Det finnes også soppbeskyttet kledning. Denne er påført en fargeløs væske som reduserer fuktopptaket i treverket.

Tømrer- og snekkerarbeid

Drogseth AS tar snekkeroppdrag uavhengig av omfanget på oppgaven. Når du skal avgjøre hva du vil gjennomføre selv og hva fagfolk skal ta seg av bør du begrense egeninnsatsen til oppgaver hvor konsekvensene av å gjøre feil ikke blir så store. Det er også viktig å være klar over at du har ansvaret for at alt arbeid på huset gjøres i henhold til reglene.

Drogseth AS utfører alt arbeid forskriftsmessig og til avtalt tid og pris

Forskrift om saksbehandling og kontroll i byggesaker

Kontakt oss

Send inn en forespørsel via vårt kontaktskjema, eller ring oss på 22 32 32 50 for en prat om hvilke typer tømrerarbeid du ønsker å få utført.