Tømrer og tømrerarbeid

Trenger du hjelp av en snekker til å bytte kledning på huset? Har du funnet muggsopp og råte og trenger hjelp til å bli kvitt dette? Eller kanskje du tenker at det er bedre å ansette en tømrermester til å skifte vinduer og dører fremfor å prøve seg på snekkerarbeidet selv? Da er det viktig at du velger riktig tømrerfirma.

Tømrer i Oslo og Akershus

Vi utfører alt innen tømrerarbeid!

Trenger du en snekker i Oslo? Drogseth Bygg AS utfører alt innen tømrer- og snekkerarbeid. Ved å ansette oss til ditt oppdrag kan du være sikker på at alt arbeid blir gjort forskriftsmessig og til avtalt tid og pris. Noe av det vi gjør er blant annet:

  • Montering og skifting av dører
  • Montering av skifting av vinduer
  • Skifting av kledning på hus og fasade
  • Generelt tømrer/snekkerarbeid
  • Sanering av muggsopp og råte

Når du skal avgjøre hva du vil gjennomføre selv og hva fagfolk skal ta seg av bør du begrense egeninnsatsen til oppgaver hvor konsekvensene av å gjøre feil ikke blir så store. Det er også viktig å være klar over at du har ansvaret for at alt arbeid på huset gjøres i henhold til reglene.

Forskrift om saksbehandling og kontroll i byggesaker

La snekkere ta seg av tømrerarbeidet

Innvendig og utvendig snekkerarbeid

Vi utfører alt av innvendig og utvendig snekkerarbeid. Enten du ønsker å bytte kledning på huset, bygge veranda eller bygge trapp kan vi hjelpe. Våre snekkere har lang erfaring, og leverer med høy kvalitet.

Vi kan også hjelpe til med mindre serviceoppdrag og blikkenslageri og taktekking.

Er arbeidet som skal utføres søknadspliktig, bør du sørge for at bedriften har sentral godkjenning for ansvarsrett. Drogseth Bygg AS har dette, og sørger for godt utført arbeid. Kontakt oss for gratis befaring!

Sanering av muggsopp og råteFukt og soppskader blir ofte oppdaget under takomlegging

I forbindelse med takomlegginger og andre arbeider opplever vi dessverre ofte at fukt og lekkasjer har fått herje alt for lenge.

Dette medfører vanligvis råte- og soppskader, i noen tilfeller også ekte hussopp.

Vi har utført mange saneringer av råtesopp, muggsopp og ekte hussopp. Dette krever en tømrer med kompetanse og erfaring, slik at saneringen blir fullstendig og gjenoppbyggingen skjer forsvarlig.

Etter at sopp- og råtesanering er utført bygger vi opp igjen det som er skadet, inkludert alle innvendige og utvendige arbeider.

Montering og skifting av dør

Er den nye døren i vater og loddet opp? Er rammen korrekt festet? Oppstår det luftlekkasjer som kan føre til varmetap? Dersom du vil slippe å bekymre deg dette, bør du overlate jobben til profesjonelle. Vi gjør det riktig på første forsøk.

Montering og skifting av vindu

Har du behov for å bytte ut vinduet? Først og fremst vil vi anbefale deg å gjøre både deg selv og miljøet en tjeneste ved å velge energivinduer. Energibesparelsen er stor nok til at ekstrakostnaden er spart inn i løpet av et par år. Videre er det svært viktig å måle opp vinduet på korrekt måte, slik at den nye vinduet passer inn.

Drogseth Bygg AS utfører hele jobben for deg, inkludert fjerning av det gamle vinduet.

Skifte kledning på huset

Fagfolk tar seg av å bytte kledning på boligen

Uansett om du foretrekker liggende eller stående kledning sørger vi for at den raskt og effektivt kommer på plass. Erfaringsmessig lønner det seg ofte med en forhåndsbehandlet kledning, både grunnet og trykkimpregnert kledning inneholder nemlig vanligvis soppdrepende midler. Det finnes også soppbeskyttet kledning med en påført fargeløs væske som reduserer fuktopptaket i treverket.

Bytte kledning – pris og kvalitet

Det er mye jobb som inngår i et bytte av kledning på huset. Først skal gammel kledning rives, etterfulgt av kontroll av råte og lignende. Deretter må man gjennomføre utlekting av vegger der det er nødvendig, og så montere nye bord. Kostnaden ved å bytte kledning vil avhenge av hvor stort område som trenger å skiftes ut. Større prosjekter vil gjerne være forholdsvis litt rimeligere enn mindre prosjekter.

For et mer nøyaktig prisoverslag, ta kontakt med oss. Vi utfører også alt av innvendig snekkerarbeid.

Tømrere med erfaring sørger for et godt resultat

Pris på tømrermester

Hva koster en tømrer? Det vil avhenge av hvilket type arbeid som ønskes utført samt omfanget av prosjektet og hvilke materialer som brukes. Det er bedre å betale litt mer for godt utført og veldokumentert arbeid fremfor å måtte betale i dyre dommer senere på grunn av skader og mangler som kan oppstå dersom jobben utføres feil.

Kontakt oss hvis du har behov for en tømrer

Benytt vårt kontaktskjema, eller ta kontakt på 22 32 32 50 for en uforpliktende prat om hvilke typer tømrerarbeid du ønsker å få utført. Drogseth Bygg As har både mesterbrev og sentral godkjenning for ansvarsrett. I tillegg er vi en miljøfyrtånbedrift. Dermed kan du være sikker på at arbeidet og materialvalg er kvalitetssikret.